Geen minimale bestelhoeveelheid per product
Gratis verzending vanaf € 320
30 dagen geld-terug-garantie
Binnen 24 uur klaar voor verzending

Over Piercing
Groothandel

Acha is opgericht in 2001 en is uitgegroeid tot dé piercing groothandel voor Nederland met ook duizenden tevreden klanten uit andere landen. Het bedrijf wordt geleid door een westers managementteam uit Spanje, Duitsland en Nederland en opereert met een internationale mindset. De missie is om hoogwaardige piercings van hoge kwaliteit te leveren tegen eerlijke prijzen. Daarnaast staat een uitstekende klantenservice hoog in het vaandel.

Het productieteam garandeert hoogwaardige groothandel piercings voor bulk bestellingen van piercing shops door heel Nederland. All producten komen overeen met de Europese normen. De nauwgezette kwaliteitscontroles voorafgaand aan de export zorgen ervoor dat de verwachtingen van de klant altijd worden voldaan en vaak wordt overtroffen. Zodra de bestelling is geplaatst en de betaling is voltooid, worden de pakketten binnen 24 uur verzonden. We hebben goed contact met internationale koeriers zoals DHL, UPS, EMS en FedEx, dus de geschatte levertijd is slechts 3 tot 5 werkdagen. Als distributeur verzorgen we ook alle benodigde documentatie voor internationale verzending. Elke klant wordt gekoppeld aan een persoonlijke verkoopvertegenwoordiger die kennis heeft van alle aspecten van groothandel piercings, import en export. Het internationale team kan helpen bij het plaatsen van bestellingen en het selecteren van piercing benodigdheden, partij piercings, piercing kits, piercing displays en meer op basis van trends in Nederland. Het team heeft ook speciaal advies voor de verzendkosten en invoerrechten, evenals andere informatie zoals de juiste maten voor de groothandel lichaamssieraden. Alle medewerkers zijn meertalig en ondergaan een intensieve training om de beste service te kunnen bieden.

De missie is om hoogwaardige piercings van hoge kwaliteit te leveren tegen eerlijke prijzen.

Het zeer lage minimum bestelbedrag en de gratis verzending voor bestellingen over 320 euro maken Acha een favoriete piercing groothandel voor de Nederlandse markt. Mocht je om welke reden dan ook niet tevreden zijn met je bestelling, dan kun je het binnen 30 dagen terug sturen. Acha accepteert verschillende betalingsvormen, zoals PayPal, Western Union, Moneygram, creditcard en bankoverschrijvingen. Piercings kopen online was nog nooit zo makkelijk en vertrouwd!