Geen minimale bestelhoeveelheid per product
Gratis verzending vanaf € 320
30 dagen geld-terug-garantie
Binnen 24 uur klaar voor verzending

Meer dan 1600 opties

Piercing displays

Inhoudsopgave

piercing displays groothandel

Gevulde acrylic display stands voor alle piercing types

Piercing displays voor professionele piercers

piercing displays met doorlopende of segment ringen

Piercing displays met doorlopende of segment ringen

Deze ringen hebben ofwel een kleine uitsparing, ofwel een gedeelte dat open en dicht kan klikken. De doorlopende en segment ringen hebben het uiterlijk van volledig doorlopende ringen en kunnen gebruikt worden voor allerlei type piercings. Alle piercing sieraden in de piercing display groothandel zijn verkrijgbaar in acrylic display boxes.

Materiaal

925 zilver

piercing displays met gepolijste tunnel piercings

Display standaards met gepolijste tunnel piercings

Tunnels worden geleverd in verschillende variaties, zoals dubbel uitlopend, enkel uitlopend met een ring, recht met twee ringen, cilindrisch en schroefbare versies. De tunnels zijn beschikbaar via de piercing display groothandel en worden zowel verkocht in harde materialen als in flexibele silicone. Een selectie van de tunnel piercings is ook beschikbaar op display standaards.

Materiaal

316L chirurgisch staal

nose screws in acrylic piercing displays

Premium gouden nose screws in acrylic display boxes

De nose screws in 9 kt goud, 10 kt goud, 14 kt goud en 18 kt goud worden geleverd in acrylic display boxes met een doorzichtige bovenzijde. Ze bevatten 12 stuks en zijn beschikbaar in geelgoud, witgoud en roségoud. De bovenkantjes komen in zowel simpele als decoratieve vormen, met of zonder diamant of zirkonia steen. De prong-set zirkonia steen wordt voor onze piercing display groothandel geproduceerd in cirkel-, ster-, driehoek- of hartvorm.

Materiaal

9 kt goud, 10 kt goud, 14 kt goud, 14 kt witgoud, 14 kt roségoud, 18 kt goud

piercing displays met wenkbrauwpiercings

Display standaards met wenkbrauwpiercings

De wenkbrauwpiercings hebben een gebogen staafje zodat ze bij de kromming van de wenkbrauw aansluiten. Deze gebogen barbells trekken dus niet aan de piercing, waardoor het risico op problemen bij de genezing verminderd wordt. De wenkbrauwpiercings van deze piercing displays kunnen ook gebruikt worden voor tragus-, tepel- en intieme piercings en hebben twee balletjes met inwendige schroefdraad.

Materiaal

316L chirurgisch staal, 316L chirurgisch staal met acryl, geanodiseerd 316L chirurgisch staal

circular barbell piercing displays

Circular barbell piercing displays

Uiterst geschikt voor cartilage-, tragus-, rook-, daith-, septum-, wenkbrauw-, oorlel-, lip-, conch-, tepel- en scrotum piercings. De circular barbells van deze acrylic displays hebben twee losse balletjes of kegeltjes met inwendige schroefdraad om de piercings op hun plaats te houden.

Materiaal

316L chirurgisch staal

display standaards met ball closure ringen

Display standaards met ball closure ringen

Deze display standaards bevatten ball closure ringen met een premium balletje om de ring stevig op zijn plaats te houden. Ze kunnen gebruikt worden voor verschillende piercings, waaronder kraakbeen-, rook-, neus-, wenkbrauw-, daith-, tragus- en septum piercings.

Materiaal

316L chirurgisch staal en geanodiseerd staal

Sieraden displays bieden de mogelijkheid om artikelen te etaleren en het imago van piercingshops te optimaliseren. Piercing displays zijn ontworpen om verschillende lichaamssieraden op een geordende manier te etaleren. Acrylic display stands vallen op en trekken direct de aandacht van de klanten. Doordat de piercing displays geordend kunnen worden per materiaal, stijl of maat, wordt het winkelen extra makkelijk voor klanten en vindt er vaak extra verkoop plaats. Lichaamssieraden kunnen gepresenteerd met staande sieraden displays of liggende display boxes; afhankelijk van het item en de hoeveelheid ruimte kan hier een keuze uit gemaakt worden. Door de grote hoeveelheid aan display standaards zijn er altijd mogelijkheden die bij jouw piercingshop passen.

Het aanbieden van producten op kwalitatieve en aantrekkelijke piercing displays levert piercingshops vaak extra omzet op.

De belangrijkste voordelen van piercing displays

piercing displays online shop

Een van de beste manieren om klanten van de piercingshop te verleiden tot een extra aankoop, is door de verscheidenheid aan piercings op een georganiseerde manier te laten zien. Deze acrylic display stands zijn ontworpen voor dit specifieke doel; ze maken het gemakkelijk om piercings te categoriseren op basis van types, stijlen, kleuren, maten en diameters. Het wordt zo makkelijk voor klanten om een keuze te maken en verschillende items met elkaar te vergelijken. Het grootse aandeel van de piercing displays zijn L-vormig, maar ze komen ook in andere uitvoeringen zoals gebogen varianten en varianten in figuren zoals kerstbomen en harten. Alle items in onze piercing display groothandel zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, zoals zwart, wit, en transparant. Piercing display cases kunnen op toonbanken, in vitrines, en op kasten geplaatst worden en kunnen eventueel aan de muur gehangen worden. De acryl display doos met doorzichtige bovenkant wordt het meest op toonbanken of vitrines geplaatst, omdat dit het makkelijker maakt voor de klant om te items te zien. Ze worden ook vaak gebruikt om producten uit te stallen op conventies, beurzen of markten omdat ze de producten goed beschermen en het makkelijk is om te vervoeren.

Sieraden displays kopen via onze sieraden display groothandel is zeer voordelig. Ze zijn gemaakt van sterk acryl waardoor ze jaren mee gaan. Daarnaast bieden de sieraden displays een goed overzicht van de voorraad, waardoor het meteen duidelijk is wanneer een bepaald product bij besteld moet worden. Mocht je kiezen voor gevulde piercing displays, dan bespaart dit veel tijd omdat wij deze al voor je organiseren. Aan de andere kant zijn er ook lege piercing displays en piercing display dozen beschikbaar die gevuld kunnen worden met reeds aangekochte producten. Het team van Acha adviseert je graag verder over de mogelijkheden en meest geschikte acrylic display stands voor jouw piercingshop.

Soorten piercing displays

Acha biedt een ruim assortiment aan sieraden displays met lip-, wenkbrauw-, oor-, tepel-, intieme- en neuspiercings. Al deze piercings die verkocht worden via de sieraden display groothandel worden geproduceerd met veilige materialen, zoals chirurgisch staal, titanium G23, goud, zilver, BioFlex en meer. De losse onderdelen van deze items komen in verschillende vormen, zoals balletjes, kegels, dobbelstenen, sterren, harten, en talloze andere vormen. Ze komen met of zonder stenen, diamanten of kristallen die allemaal verkrijgbaar zijn in een grote hoeveelheid aan kleuren. Hieronder vind je een overzicht van de best verkochte display standaards die in onze online winkel verkrijgbaar zijn.

barbell display of crystal steel
16 barbells met kristallen
Jewell B all Labret Display
316L chirurgisch stalen labrets
Steel Eyebrow Banana Display
Stalen wenkbrauwpiercings
Multi Crystals Belly Banana
Multi kristal banana piercings
Tragus ball closure ring
30 ball closure ringen (BCR)
316l Steel Industrial Twister Barbells Display Board
316L stalen industrial barbells
Rose Gold Sterling Silver
Display boxes met doorlopende ringen
Black board displays
Zwart bord met circular barbells
Titanium Bezel Dermal Anchors Display
Bord met titanium dermal anchors
Prong Set Nose Screw
Display doos met nose screws
Snake sking spiral tappers display
Spiral tapers met slangpatroon
Empty Display Case for Body Jewellery
Lege piercing display doos