Geen minimale bestelhoeveelheid per product
Gratis verzending vanaf € 320
30 dagen geld-terug-garantie
Binnen 24 uur klaar voor verzending

925 zilveren neusringen en neuspiercings

INHOUDSOPGAVE

online groothandel voor zilveren neusringen en neus sieraden

Zilveren neusringen uit de neuspiercing groothandel collectie

Zilveren neusringen en neuspiercing groothandel

925 zilver testen op echtheid

.925, 925, of 92.5 merktekens

.925, 925, of 92.5 merktekens

Er zijn allerlei manieren om de echtheid van 925 zilveren piercings te bepalen. Allereerst kan het merkteken gecontroleerd worden. Over het algemeen wordt 925 zilver gemerkt met .925, 925, of 92.5 of de woorden “ster” of “Sterling Silver”.

Zuurproef

Zuurproef

Een professionele methode waarmee de zuiverheid van 925 zilver kan worden aangetoond is een zuurproef. Hierbij wordt een schaafsel van de zilveren piercings genomen, dat vervolgens met zuur getest wordt om eventuele kleurafwijkingen waar te nemen. Als het oppervlak roomwit wordt, is de authenticiteit van het 925 zilver verzekerd.

Zwart residu

Zwart residu na het schoonmaken

925 zilver is chemisch non-reactief bij normale temperaturen maar reageert langzaam op zuurstof en water. Na verloop van tijd kan er namelijk een laagje op de piercings en neus sieraden ontstaan. Dit laagje kan eenvoudig verwijderd worden. Dus, om te bepalen of zilver daadwerkelijk 925 zilver is, kan er gekeken worden of er een zwarte afdruk overblijft op de witte doek na het schoonmaken van de zilveren piercings. Er moet echter wel rekening gehouden worden dat vergulde piercings ook een zwarte afdruk na kunnen laten, en dat deze afdruk dus niet betekend dat de piercings geheel van 925 zilver gemaakt zijn.

materiaal geur

De geur van het materiaal

925 zilver geeft geen geur af dus als de piercing wel een geur heeft, betekent dit dat er méér koper in het materiaal aanwezig is dan gewoonlijk en waarschijnlijk dus geen 925 zilver is.

Magnetische werking

Magnetische werking

Puur zilver wordt gemengt met koper, zink of nikkel om 925 zilver te creëren. Enkel nikkel heeft magnetische eigenschappen maar de hoeveelheid nikkel die eventueel aanwezig kan zijn in 925 zilver is minimaal. Een 925 zilveren piercing zou daarom geen reactie mogen geven op een magneet.

Hoewel goud beschouwd wordt als één van de meest kostbare metalen die gebruikt kunnen worden voor piercings, is zilver een populairdere keuze. Dit komt komt vooral door de betaalbare prijs, de neutrale kleur en de vele designs die aangeboden worden. Het is een eenvoudig vervormbaar materiaal waardoor de zilveren neuspiercing collectie erg divers is. Zilver wordt ook beschouwd als een geneeskrachtig materiaal dankzij de antibacteriële eigenschappen. Echter zijn niet alle typen zilver geschikt voor piercings, zo is puur zilver te zacht. Zilver dat voor juwelen en piercings gebruikt zal worden, inclusief neus sieraden, wordt gemengt met een klein percentage aan andere materialen om het materiaal te versterken. Dit levert verschillende zuiverheden oplevert, zoals 958/1000, 925/1000, 835/1000, 800/1000 en meer. Omdat het materiaal eenvoudig bewerkbaar is, zijn er vele versies met kristallen, edelstenen maar ook echte diamant beschikbaar. Neuspiercings kopen brengt dus vele mogelijkheden met zich mee.

Wat voor soorten zilver zijn er?

Voor het blote oog is het lastig te zien hoe puur het materiaal exact is. Echter heeft elke puurheid verschillende eigenschappen en zijn ze niet allemaal geschikt voor piercings. Het merkteken is één van de eenvoudigste manieren om de puurheid van het materiaal te ontdekken wanneer het niet bekend is.

Puur zilver

Puur zilver

Puur zilver, ook wel .999 zilver genoemd, is erg zacht en wordt zelden gebruikt. Het wordt voor 0.1% gelegeerd met andere metalen, vandaar de naam. Omdat het zo zacht is, is het niet geschikt voor juwelen of piercings want dan zou het direct vervormen en krassen krijgen. Het materiaal wordt vrijwel enkel gebruikt voor zilverstaven.

925 zilver

925 zilver

925 sterling silver is the most commonly used type of silver for nose jewellery like nose rings in bulk, where 7.5% is alloyed with copper to improve its strength. Sterling silver wholesale nose rings and studs with .925 stamps are less susceptible to damage, bending, scratches, and dents. Furthermore, sterling silver wholesale nose rings and studs are hypoallergenic and have antimicrobial properties. Therefore 925 sterling silver is far more suitable for sensitive skins compared to other kinds of silver. This makes this kind of silver an ideal material for body jewellery.

.900 muntzilver

.900 muntzilver

.900 zilver wordt ook wel “muntzilver” genoemd. Het bestaat voor 90% uit puur zilver en 10% uit koper en wordt in veel landen voor munten gebruikt. Dit materiaal wordt echter niet vaak voor juwelen of piercings gebruikt.

Junk zilver

”Junk zilver”

Dit is een informele term die gebruikt wordt voor zilver dat in zeer slechte staat is. Het woord ‘’junk’’ refereert enkel naar de waarde van het voorwerpen of juweel en niet naar de staat waarin het verkeerd.

Verguld zilver

Verguld zilver

Vergulde piercings zijn voorzien van een dun laagje zilver op het basismetaal. De waarde van vergulde juwelen is lager dan die van volledig zilveren juwelen. Het laagje zilver kan niet gemakkelijk verwijderd worden, dus worden vergulde producten niet als investering gezien. Soms hebben ze EPNS-merktekens, wat betekent dat het om gegalvaniseerd nikkel-zilver gaat.

Zilveren neusringen verguld met 18 kt goud

Zilveren neusringen verguld met 18 kt goud

Ideaal voor zowel standaard neuspiercings als septum piercings. Deze zilveren neusringen zijn verguld met 18 kt goud en zijn gemakkelijk in te brengen. Deze typen ringen worden geproduceerd in verschillende designs waaruit gekozen kan worden; simpele neuspiercings kopen met een balletje, ringen met een draad design en ringen met kristallen.

Materiaal

Zilver verguld met 18 kt goud

925 zilveren neusringen twister

925 zilveren twister neusringen

Twister zilveren neusringen zijn gemakkelijk in te brengen en geven de indruk van dubbele neuspiercings. Echter is dit design uitermate geschikt voor klanten met slechts één piercing gaatje.

Materiaal

925 zilver, goud en verguld met roségoud

neuspiercings van 925 zilver

Buigbare neuspiercings van 925 zilver

Voor de meest precieze fitting kunnen deze neuspiercings gebogen worden door de klant zelf. Piercers die geïnteresseerd zijn in buigbare neuspiercings kopen via onze groothandel, kunnen kiezen uit varianten met verschillende soorten en kleuren stenen en kristallen.

Materiaal

925 zilver

fake zilveren neusringen en neuspiercings

Fake neuspiercings

Wanneer klanten twijfelen over een neuspiercing of enkel de indruk willen wekken dat ze een piercing hebben, kunnen zij kiezen voor fake neuspiercings en neus studs. Fake neuspiercings kopen kan zowel per stuk als in bulk verkocht en blijven goed op hun plaats zitten door middel van een magneet of een klip. Deze groothandel groothandel producten worden verkocht in minimalistische versies of met balletjes of kristallen.

Behalve fake neuspiercings kopen is er ook een uitgebreid assortiment aan neuspiercing kits beschikbaar met daarin niet alleen de piercing zelf, maar ook de bijbehorende piercing naald.

Wat is 925 zilver?

925 zilver wordt ook wel “het metaal van de maan” genoemd, omdat het een witgrijze kleur heeft. Het is een mengsel van 92,5% puur zilver en 7,5% andere metalen zoals koper. De termen ”zilver” en ”925 zilver” worden vaak door elkaar gebruikt maar betekenen niet precies hetzelfde. Zilver verwijst naar de pure vorm van het materiaal en 925 zilver is de gelegeerde versie. Puur zilver is te zacht voor sieraden en piercings en door de toevoeging van een andere metaalsoort wordt het sterker. Echter zorgt deze extra metaalsoort er ook voor dat er na verloop van tijd een zeer lichte aanslag op het materiaal kan komen, wat er eenvoudig af gepoetst kan worden. Om deze aanslag te voorkomen kan 925 zilver verguld worden met puur zilver. Ook kunnen piercings van 925 zilver, zoals groothandel neuspiercings, verguld worden met rhodium zodat er een helderwitte afwerking ontstaat die de lichte aanslag ook tegen gaat.

De termen ”zilver” en ”925 zilver” worden vaak door elkaar gebruikt maar betekenen niet precies hetzelfde.

925 zilveren neuspiercing groothandel

925 zilver is een hoogwaardig metaal dat goedkoper is dan goud en tevens duurzaam is. De waarde van zilveren piercings neemt mettertijd toe. 925 zilver groothandel neuspiercings kopen online en neus studs zijn een populaire keuze voor klanten die hun piercing willen vervangen zodra het genezen is. Het materiaal wordt namelijk niet aangeraden voor nieuwe piercings. 925 zilveren neuspiercings zijn gemakkelijk te onderhouden omdat ze geen speciale behandeling nodig hebben. Ze dienen enkel eens in de zoveel tijd schoongemaakt te worden met een doek en eventueel een bleekvrij of ammonia vrij zilverpoetsmiddel. Bleekmiddel, ammoniak en chloor hebben een negatieve invloed op het materiaal waardoor het wordt afgeraden om met deze chemicaliën in aanraking te komen en bijvoorbeeld in een zwembad met chloor the zwemmen. Ook parfums, haarlak en overvloedig zweten kan er voor zorgen dat het materiaal sneller aanslag vertoont.

Neus sieraden verguld met 18 kt goud

zilveren neusringen en neus sieraden verguld met 18 kt goud

925 zilver kan verguld worden met andere materialen om een andere stijl te creëren, bijvoorbeeld met 18 kt geelgoud of roségoud. Deze items geven dan de indruk van massief gouden neuspiercings zonder dat hier een groot prijskaartje aan hangt.

Zilveren neuspiercings kopen in bulk

zilveren neusringen en neuspiercings kopen in bulk

Als leverancier van hoogwaardig 925 zilver piercings bieden wij een ruim assortiment artikelen aan van hoge kwaliteit. Onze collectie bevat naadloze en segment ringen, L-vormige neus studs, nose bones, en neus studs om zelf te buigen. Veel van onze groothandel producten worden gedecoreerd met kristallen, edelstenen en halfedelstenen. Fake neuspiercings kopen is mogelijk in allerlei unieke ontwerpen die voor een interessante aanvulling voor professionele piercingstudio’s zorgen.

Alle piercings worden zorgvuldig gecontroleerd om er zeker van te zijn dat zij geen enkele afwijkingen vertonen. Piercers kunnen zilveren neusringen en neuspiercings kopen per stuk, in bulk en in doosjes of sieraden displays. Neuspiercings kopen bij een internationale leverancier zoals Acha is erg voordelig omdat de prijs per product een stuk lager is en er speciale aanbiedingen zijn, zoals bijvoorbeeld gratis verzending bij grotere bestellingen. Ook is het assortiment zeer divers en zijn er unieke maten en kleuren beschikbaar. Ons meertalige verkoopteam staat voor je klaar om je meer informatie te verstrekken over neuspiercings kopen, maar ook over andere zaken zoals bestellen en verzenden naar Nederland. Ons verkoopteam is goed op de hoogte van de bestsellers in Nederland. Verzending gebeurt binnen 24 uur, dus de bestellingen zullen binnen 3 tot 5 werkdagen aankomen in Nederland.

18Kt plated studs
Doosjes met zelf te buigen studs
L-Shaped studs 18KT
L-vormige neuspiercing displays
Pins With prong-set Crystals
Zelf te buigen neuspiercings met kristallen
Studs with Tiny cubic Zirconia
L-vormige neuspiercings met zirkonia stenen
Zilver neusringen met zirkonia stenen
Zilver neusringen met zirkonia stenen
Doosjes met dubbele spiraal ringen
Doosjes met dubbele spiraal ringen
Rins with ball closure
Ball closure ringen displays
Studs with Tiny cubic Zirconia
Doorlopende neusringen displays